Om Breth Design

Mette Breth – freelance illustrator, digital designer og fotograf. Jeg arbejder både for både danske og internationale kunder – forlag og selvudgivere – og har blandt andet designet over 60 omslag til bøger i alle genrer.

Hvad kan du hyre mig til:

  • Illustration, Bogdesign//
    Mine illustrationer er ofte en blanding af fotomanipulationer og digital kunst. Jeg skræddersyr omslaget, så det visualiserer lige netop din historie, univers og karakterer, så det fanger den rette målgruppe og bliver set i mængden. Jeg laver også typografisk design, som fx serielogo/titel.
  • Grafisk Markedsføring//
    Det er også muligt at tilkøbe tillægspakker, som kan sætte endnu mere skub i markedsføringen af bogen. Dette kan være bogmærker, plakater, 3D opstillinger, bannere til facebook mv.
  • Animering//
    Skal der lidt ekstra wauw-effekt til, kan du tilkøbe en større eller mindre animering af illustrationen, fra en enkelt gif til en længere teaser/reklamefilm fx i forbindelse med release af bogen.

Kontakt mig for priser.

KONTAKT