Om Breth Design

Mit navn er Mette Breth – og dette er min digitale verden. En verden af originale digitalt skabte illustrationer, photomanipulationer, universer og drømme.

Velkommen til.

Der var engang

Min passion for det digitale univers og mulighedernes program, Adobe Photoshop, har altid været udtalt.

Og det startede som en hobby, ved siden af mit studie.

Det varede dog ikke så længe før jeg (i 2009) døbte min hobby ‘BRETH DESIGN’. Og med min spirende iværksætterdrøm i maven, tog det fart.

I 2011 fik jeg mit første forsidedesign udgivet. Og med mit navn foreviget i kolofonen, blev min hobby for alvor min profession.

I dag er jeg så utrolig stolt af at have skabt mig et navn i branchen, som freelance digital illustrator med speciale i bogomslagsdesign og visuel markedsføring heraf.

En fornem opgave

Alle manuskripter har hver sin historie. Jeg ser det som min fornemmeste opgave, som omslagsillustrator, at visualisere lige netop dit univers og historie til en forside, der bliver set i mængden, rammer din målgruppe og øger salget af din udgivelse.

Hvordan kan jeg hjælpe dig:

 • Illustration, Bogdesign (E-bøger, lydbøger, trykte bøger) //
  Mine illustrationer er ofte en blanding af fotomanipulationer og digital kunst. Jeg indkøber primært stockbilleder, som jeg sammensætter på ny.
  Jeg skræddersyr omslaget, så det visualiserer lige netop din historie, univers og karakterer, så det fanger den rette målgruppe og bliver set i mængden.
  Da et forkert valg af typografi kan ødelægge helhedsindtrykket, står jeg også ofte for det typografiske design, som fx serielogo/titel, der får tekst og illustration til at danne par, og som derfor allerede finder sted i min skitsefase.
 • Visuel og grafisk markedsføring//
  Det hårde arbejde er gjort. Du har skrevet, redigeret, fået den betalæst, korrekturlæst, redigeret igen, og nu er forsiden også på plads. Men den skal ses af dit publikum. Dette kan være i form af eksponering på de sociale medier, hvor et videobanner, et facebookbanner, et bogmærke eller en 3D opstilling med bogen i fokus, kan sætte skub i markedsføringen og øge opmærksomheden.
 • Animering//
  Skal der lidt ekstra wauw-effekt til, kan du tilkøbe en større eller mindre animering af illustrationen, fra en enkelt gif til en længere teaser/reklamefilm fx i forbindelse med release af bogen.

Kontakt mig for priser.

KONTAKT