Om Breth Design

Hvordan kan jeg hjælpe dig

 • Illustration, Bogdesign (E-bøger, lydbøger, trykte bøger) //

  Mine illustrationer er ofte en blanding af fotomanipulationer og digital kunst.Jeg indkøber primært stockbilleder, som jeg sammensætter på ny.
  Jeg skræddersyr omslaget, så det visualiserer lige netop din historie, univers og karakterer, så det fanger den rette målgruppe og bliver set i mængden.
  Da et forkert valg af typografi kan ødelægge helhedsindtrykket, står jeg også ofte for det typografiske design, som fx serielogo/titel, der får tekst og illustration til at danne par, og som derfor allerede finder sted i min skitsefase.

 • Matchende merchandise//

  Det hårde arbejde er gjort.
  Du har skrevet, redigeret, fået den betalæst, korrekturlæst, redigeret igen, og i fællesskab har vi også fået forsiden på plads.
  Men den skal ses af dit publikum. Dette kan være i form af eksponering på de sociale medier, hvor et videobanner, et facebookbanner, et bogmærke eller en 3D opstilling med bogen i fokus, kan sætte skub i markedsføringen og øge opmærksomheden.
  Det kan jeg også hjælpe dig med.

 • Animering//

  Skal der lidt ekstra wauw-effekt til, kan du tilkøbe en større eller mindre animering af illustrationen, fra en enkelt gif til en længere teaser/reklamefilm fx i forbindelse med release af bogen.

Hvem er BRETH DESIGN?

Mit navn er Mette Breth.
Jeg er freelance omslagsdesigner og digital illustrator med speciale i fotomanipulering.

Jeg er 35 år og bosiddende lidt nord for Aarhus sammen med min mand og vores to børn. I et hus, der er ældre end Titanic.

Fra stregtegninger til ekstravagant bogomslagsdesign

Allerede som barn nød jeg at fordybe mig i stregtegning og bruge adskillige timer på detaljer og skygger. Papiret blev senere udskiftet med mulighedernes program, Adobe Photoshop.
 
Jeg gik på opdagelse i diverse tutorials, der har gjort mig autodidakt i programmet.
 
Det startede som en hobby, ved siden af mit studie.
 
Det varede dog ikke så længe før jeg (i 2009) døbte min hobby ‘BRETH DESIGN’. Og med min spirende iværksætterdrøm i maven, tog det fart.
 
I 2011 fik jeg mit første forsidedesign udgivet. Og med mit navn foreviget i kolofonen, blev min hobby for alvor min profession.
 
I dag er jeg så utrolig stolt af at have skabt mig et navn i branchen, som freelance digital illustrator, med speciale i ekstravagant bogomslagsdesign.

En fornem opgave

Alle manuskripter har hver sin historie.

Jeg ser det som min fornemmeste opgave, som omslagsillustrator, at visualisere lige netop dit univers og historie til en forside, der bliver set i mængden, rammer din målgruppe og øger salget af din udgivelse.

Jeg nyder at fortabe mig i de individuelle digitale illustrationer, fotomanipulationer og æstetiske universer og drømme, der pirrer beskuerens nysgerrighed og som bliver skræddersyet efter den enkelte historie.

Hvem hjælper jeg?

Jeg samarbejder både med forlag og selvudgivere. Så er du forfatter uden forlag, så er det ikke nogen hindring.

Priser/Hvad koster et bogomslag?

Det kommer som regel an på opgaven, men jeg har nogle faste startpriser.
Jeg vil derfor anbefale dig at kontakte mig for et prisoverslag på lige netop din opgave.

 

KONTAKT


Hvis du vil have succes med din bog,
så skal du
tale til øjet – fordi bøger bliver set
før de bliver læst!