Referencer

Jeg arbejder både for både danske og internationale kunder – forlag og selvudgivere.

I tæt samarbejde med forfatter og forlag, er min fornemmeste opgave at forene de forskellige interessenters ønsker, og skabe et professionelt og fængende bogomslag og typografisk layout.

Jeg har designet omslag til bøger i alle genrer fra bl.a. fantasy, YA og krimi.

Jeg har blandt andet løst opgaver for følgende kunder;

Mette er kvinden der hjælper drømme til live. Professionel, kreativ og med en helt unik evne til at fange det man går og drømmer om - også før man måske selv ved det. Min allervarmeste anbefaling!

Jeg har hyret Danmarks dygtigste illustrator, Mette Breth, til opgaven. Mette står bag nogle af de bedste fantasy/YA-omslag, der er udkommet i Danmark de seneste år.

Jeg valgte Mette til at lave omslaget til min paranormale romance, fordi hun laver nogle vildt fede billeder med skønne, vilde farvespil og nærmest realistiske fantasyelementer. Og Mette leverede præcis det rigtige omslagsbillede til en havfrue-kærlighedshistorie for de yngste teenagepiger. Og hun gjorde det igen til bind 2 i serien! Jeg vil til enhver tid anbefale Mette til alle der har brug for omslag inden for det paranormale og romantiske.

”Mette er en kreativ drøm at arbejde sammen med. Uanset, om jeg beder hende lave et fantasycover til en eksisterende serie eller et helt nyt krimicover fra bunden, har Mette altid hovedet fuld af idéer, som hun får omsat til virkelighed på smukkeste vis. Mette lytter altid til forfatterens og mine ønsker, samtidig med, at hun får dem twistet med sin helt særlige Breth’ske stil.”

Mette er en digital kunstner i høj, høj klasse – det, hun leverer er på internationalt niveau. Jeg samarbejder med Mette om opgaver for stærke forlag og forfattere, og det er en stor glæde, at hun kan levere illustrationer, der slår benene væk under de fleste!

Mette Breth er en fantastisk dygtig illustrator. Jeg synes, hun ramte lige den stemning og det udtryk, jeg gerne ville have frem med Nøglens Vogtere-bøgerne. Forsiderne er flotte og mystiske og balancerer visuelt mellem historisk spændingsroman og fantasy – præcis som bøgerne. Forsiderne indbyder til mere end et hurtigt blik, og jeg bliver altid spurgt ud om dem til foredrag, fordi de pirrer børn og unges nysgerrighed og fantasi.